13 kwietnia w kompleksie Dworzysko w Szczawnie Zdroju po raz siódmy odbyła się wyjątkowa, charytatywna Kolacja Mistrzów, z której dochód został przeznaczony na Fundację Happy Kids zajmującą się m.in. Rodzinnymi Domami Dziecka.



Na zaproszenie szefa kuchni Wojciecha Harapkiewicza odpowiedzieli ochoczo szefowie Polskiej Inicjatywy Kulinarnej – Łukasz Konik, Ernest Jagodziński, Grzegorz Fic oraz inni jak Aleksander Baron, Mariusz Gachewicz, Dawid Łagowski, Bartosz Fabiś oraz Michał Kozłowski.

  
Nie sposób opisać wspaniałą atmosferę i emocje, które towarzyszyły tego wieczoru w restauracji Babinicz. Kolacja składała się z siedmiu dań, z których każde urzekało smakiem i wyglądem. Szefowie skomponowali prawdziwe dzieła sztuki, których dopełnieniem było specjalnie dobrane wino. 
Z pewnością był to wyjątkowy wieczór pełen smaków, aromatów i dobrej energii. 

  

Autor zdjęć: Krysia Lemańska Fotografia