Patryk Dziamski

Członek Zarządu i Komisji Rewizyjnej stowarzyszenia Polska Inicjatywa Kulinarna

Szef kuchni i właściciel Restauracji Aroma, doradca kulinarny nastawiony na odkrywanie nowych trendów kulinarnych. Członek Stowarzyszenia Polska Inicjatywa Kulinarna oraz Poznańscy Kucharze Razem. Uczestnik 4 edycji programu Top Chef. Ambasador marek : Octim, Mp Concept, Hafte. Manager kuchni Kina Kulinarnego Transatlantyk w latach 2013-2018r.
Juror konkursów kulinarnych:
- Mistrzostwa Polski w przygotowaniu jesiotra - 2019 r.
- Gęsina nie tylko na Św.Marcina - 2017 r.
- L’Art de la cuisine Martell 2016 r. I 2017 r.
- Kulinarny Talent – Robert Sowa - 2017 r.,
- Trendy Chef - 2014 r.  I 2015 r. 
- Dorszowe Żniwa 2014 r. I 2015 r. 
- Primerba Cup - 2015 r.  
Od 8 lat zaangażowany w nauczanie praktyczne w szkołach o profilu gastronomicznym. Twórca Dziamski Concept Rest, który z powodzeniem otwiera i oddaje gotowe projekty gastronomiczne w całej Polsce. Od 2009r. podróżuje po świecie i kształci się u najlepszych szefów kuchni. Współorganizator wielu wydarzeń gastronomicznych w całej Polsce takich jak : Kuchnia Kina Kulinarnego Transatlantyk, Poznańscy Kucharze Razem, Rentowna Restauracja.